Bestaat er een volledig natuurlijk lyme protocol?

Lyme protocol

Als jij lijdt aan de ziekte van lyme dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk een oplossing of genezing voor vinden. Veel mensen komen echter niet veel verder met de aanpak die ze bij reguliere dokters hanteren, en dat is erg zonde. Er is namelijk heus een lyme protocol dat werkt voor jou, maar doorgaans heeft die weinig te maken met medicijnen. Zo zijn er al meer dan genoeg alternatieve artsen die protocollen hebben opgesteld voor mensen die de ziekte van lyme hebben, welke allemaal bewezen effect hebben. Welke bij jou werkt is echter even uitzoeken, want ieder mens reageert uiteraard anders op elke aanpak. Jouw symptomen met betrekking tot de lyme zijn vaak ook anders dan die van iemand anders, en dus helpt een bepaald lyme protocol ook bij iedereen anders.

Een lyme protocol op basis van homeopathie

Veel protocollen die reeds ontwikkeld zijn om de ziekte van lyme te bestrijden zijn op basis van homeopathie. Dat wil zeggen dat je sterk verdunde stofjes inneemt van een ziekte, waardoor je lichaam daar een reactie op gaat geven. Door de accurate manier waarop deze homeopatische middelen worden gemaakt is de inhoud in elk flesje exact hetzelfde. Maar naast dat zo’n lyme protocol zich richt op deze zogeheten frequentiemiddelen is het ook goed om wat veranderingen in je leefstijl te doen.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Lichaam en geest zijn op veel manieren met elkaar verbonden, vandaar dat er bij zo’n alternatief lyme protocol ook aandacht wordt besteed aan hoe je je mentaal voelt. Als je bijvoorbeeld geregeld mediteert dan komt je geest tot rust, en daardoor ga je van de ‘fight or flight’-modus in de ‘rest and digest’-modus. Dit zorgt ervoor dat je veel weerbaarder bent tegen bacteriën en virussen en je lichaam dus beter kan vechten tegen de borrelia, die de lyme veroorzaakt en/of in stand houdt. Onderschat je mentale gezondheid dus niet als je lyme wilt overwinnen, want die is minstens net zo belangrijk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*