White wash meubelen zijn super tijdloos

White wash meubelen

Sommige interieurtrends zie je na enkele jaren alweer verdwijnen, maar white wash meubelen zijn echt niet meer weg te denken. Deze zijn namelijk super tijdloos en ze passen bovendien in elk type interieur. Je hebt hele moderne exemplaren met weinig poespas, maar ook zeer klassieke kasten en dressoirs met romantische greepjes. Dit soort white wash meubelen worden vaak als unieke stuks gemaakt, en het is dus geen massaproductie. Dit resulteert in een wat hogere prijs, maar automatisch ook een veel betere kwaliteit. Dit soort meubels zijn namelijk erg robuust en ze kunnen wel tegen een stootje. En dat is belangrijk als je ze in een huis zet waar je met je gezin woont, of in een winkel waar je dagelijks heel veel klanten ontvangt.

White wash meubelen passen in elke inrichting

Het fijne aan dit soort meubels is dat ze vrij basic zijn, en daardoor te gebruiken zijn in veel verschillende stijlen inrichtingen. Je kunt ze heel romantisch combineren en er een landelijk sfeertje van maken, maar ze doen het ook prima in een eigentijds en modern interieur. Het is ook maar net wat je er in zet en hoe je de kast stylet wat het effect ervan is. Als je die white wash meubelen vol zet met brocante servies dan waan je je in de Provence in Frankrijk, maar als je ze gebruikt voor kookboeken en moderne kunst creƫer je natuurlijk een hele andere sfeer. Zo kun je white wash meubelen dus op diverse manieren inzetten, en zelfs de indeling is heel divers!

Op maat gemaakte white wash kast

Als jij graag een groot meubel wilt voor bijvoorbeeld boeken of een servies, dan zou je eens een winkel die white wash meubelen maakt kunnen bezoeken. Je zult dan zien dat deze kasten er in veel verschillende maten zijn, zowel met als zonder glazen deurtjes, en met diverse soorten greepjes. En staat jouw droomkast er niet tussen? Grote kans dat ze hem dan voor je op maat kunnen maken!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*