Heb jij al een SOS bandje voor je kinderen?

SOS bandje

Als je binnenkort op vakantie gaat of een dagje weggaat met de kinderen dan wil je natuurlijk niet dat er iets met ze gebeurt. Kinderen zijn nogal impulsief en ze willen dus wel eens uit nieuwsgierigheid of onoplettendheid ergens anders heenlopen dan waar jullie heengaan. In dat geval kunnen ze maar beter een SOS bandje dragen met jouw telefoonnummer erop. Dat is een armbandje dat bestaat uit allemaal gekleurde kralen en daar tussenin witte kralen met een telefoonnummer erop. Dit nummer kun je zelf noteren in het bestelformulier als je het bandje bestelt. Je krijgt dan dit SOS bandje op maat gemaakt met het telefoonnummer erop wat jij hebt doorgegeven.

Een SOS bandje helpt in noodsituaties

Stel dat je een dagje weg bent en je verliest je kind uit het oog. Dan is het maar goed dat het zo’n SOS bandje draagt met jouw telefoonnummer erop. Als mensen door hebben dat je kindje zijn of haar ouders kwijt is dan kunnen ze eenvoudigweg dat nummer draaien en jullie weer samenbrengen. Als je kindje geen bandje draagt dan wordt dat natuurlijk vele malen lastiger. En aangezien het een kleine moeite is om zo’n SOS bandje te bestellen (Ze zijn namelijk ontzettend goedkoop) kun je het maar beter wel doen. Of het nu is voor op vakantie of voor wanneer je met zijn alleen een dagje weggaat, naar de dierentuin bijvoorbeeld, je kindje moet altijd zo’n bandje om hebben voor het geval jullie elkaar kwijtraken.

Op maat gemaakt armbandje met telefoonnummer

Het maken van dit soort armbandjes met het telefoonnummer van de ouders er op is natuurlijk altijd maatwerk. Daarom kan het zijn dat de levering ervan niet zo snel gebeurt als je gewend bent van andere webshops. Het armbandje moet namelijk eerst met de hand in elkaar worden gezet, met de juiste kralen voor het telefoonnummer, en pas daarna kan het worden verzonden. Een last-minute SOS bandje bestellen is om die reden soms lastig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*