Welke Boho oorbellen passen bij jouw gezichtsvorm?

boho oorbellen

Net zoals sommige zonnebrillen bij de ene persoon fantastisch staan en bij de ander net weer wat minder, geldt dit ook voor de soort Boho oorbellen die je draagt. Het kiezen van een bepaalde grootte, vorm of kleur kan jouw look helemaal maken of kraken. Door de juiste vorm van de oorbel te kiezen worden de mooie features van het gezicht geaccentueerd en andersom. We spreken over vier verschillende gezichtsvormen, namelijk: rond, vierkant, langwerpig en ovaal. Als je dit eenmaal weet, zal het je opvallen dat het echt een enorm verschil maakt. Kijk nog even goed in de spiegel om te bepalen welke vorm jij hebt, zodat je daarna het perfecte paar Boho oorbellen kunt uitkiezen.

Rond gezicht

Het rondvormige gezicht wordt het beste geaccentueerd door lange oorbellen. Dit zorgt ervoor dat het gezicht smaller oogt. Oorbellen in rechthoekige of vierkante vorm passen perfect bij een rond gezicht. Kleine knopjes of ringetjes zorgen ervoor dat het ronde gezicht nog meer opvalt, dat moet je dus proberen te vermijden.

Vierkant gezicht

Een vierkant gezicht is het natuurlijk het tegenovergestelde van dat van een rond gezicht, dus grote oorringen complimenteren deze gezichtsvorm juist enorm. Die schattige oorringetjes of kleine oorknopjes moet je dus helaas laten liggen tijdens jouw volgende shopping spree.

Langwerpig gezicht

Knopjes zijn de beste keuze voor een langwerpig gezicht. Deze zorgen ervoor dat het gezicht minder langt oogt. Boho oorbellen met hangertjes zijn helemaal hip op het moment, dus dit is een perfecte optie! Vermijdt lange oorbellen, want dit maakt het gezicht nog langer.

Ovaal gezicht

Heb je een ovaal gezicht? Dat heb je geluk! Eigenlijk staan alle soorten oorbellen bij een ovale gezichtsvorm. Lange oorbellen, knopjes, groot, klein, het staat jouw allemaal, lucky bastard!

Nooit meer keuzestress

Nu is opeens duidelijk waarom je altijd naar je favoriete paar oorbellen grijpt, die passen gewoon het beste bij jouw gezicht. Met deze informatie kun jij voortaan doelgericht op zoek naar het perfecte paar oorbellen!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*