Tattoo Purmerend

tattoo Purmerend

 

Een tattoo laten zetten kan best wel spannend zijn. Vooral als het je eerste tattoo is. Je wil dan natuurlijk wel zeker weten dat je tattoo gezet wordt zoals jij het in je hoofd hebt. Je gaat er immers nog je hele leven mee rondlopen. Wil jij binnenkort een tattoo laten zetten in Purmerend? Lees in dit blog waar je op moet letten bij het vinden van de juiste tattoo shop.

 

Volg je gevoel

 

Het is belangrijk om een goed gevoel te hebben bij de plek waar je je tattoo laat zetten. Wat vaak helpt is langs de verschillende tattoo shops in jouw buurt lopen en eventueel ook even naar binnen gaan. Je zal waarschijnlijk aan de buitenkant van de shop al kunnen zien of het wel of geen fijne plek is. Als je ook even praat met een tatoeerder kan je gelijk kijken of je vriendelijk wordt behandeld. 

 

Kijk op instagram

 

Bijna alle tatoeëerders hebben wel een instagram account waarop ze foto’s delen van tattoo’s die ze hebben gezet. Door opzoek te gaan naar deze accounts kan je kijken of de soort tattoos die een tatoeerder zet ook bij jou zal passen. Ook kan je op deze manier inspiratie opdoen voor wat voor soort tattoo je wil laten zetten. Misschien heb je al precies in je hoofd hoe je je tattoo wil hebben. Hou er wel altijd rekening mee dat een tatoeerder vaak zijn of haar eigen stijl in jouw idee zal verwerken.

 

Lees recensies

 

Het is ook altijd een goed idee om de ervaringen van anderen te lezen. Zo weet je zeker dat de shop waar jij je tattoo wil laten zetten betrouwbaar is. Op google kan je vrijwel altijd recensies vinden van de verschillende shops in jouw omgeving. Is de shop helemaal niet op internet terug te vinden? Dan is de shop waarschijnlijk ook niet zo betrouwbaar. Zoek dan nog even verder naar een andere shop.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*