Custom hoeden in Utrecht

Hoed

In Utrecht kun je custom een hoed laten maken. Als je op zoek bent naar een perfecte hoed dan kan dit een redelijke zoektocht zijn. Zowel qua design als het comfort moet natuurlijk goed zijn. Waarom zou je dan niet een hoed laten maken? Helemaal hip is het ontwerpen en laten maken van je eigen hoed. Zowel voor een zomerse look als voor in de herfst of winter is dit ontzettend tof. 

 

Custom hoed laten maken

Als je een hoed wilt laten maken dan kun je alles aan laten passen op jouw wensen. Zo heb je precies de hoed die jij graag wilt. Je kunt helemaal met de trends meegaan of een hele eigen draai geven aan de hoed die je laat ontwerpen. Je hebt ongelooflijk veel keuzes bij het maken van je hoed. Elke kleur is mogelijk met verschillende details. Het is daarnaast wel zo fijn dat het materiaal van de hoed aangepast kan worden. Zo kun je een materiaalsoort kiezen die je fijn vind zitten en mooi vindt staan. In de zomer kan een hoedje met stro heel leuk zijn. Hoedjes met vilt zijn voor in de herfst weer heel tof. Het is natuurlijk zo dat een bepaalde stijl niet voor een bepaald seizoen is, maar wel leuk te combineren met outfits van dat seizoen. 

 

Soorten hoeden

De hoeden kun je dus in alle mogelijke kleuren en soorten laten maken. Je kunt felle kleuren kiezen, pasteltinten, maar ook verschillende soorten bruin en nuances binnen het zwart zijn mogelijk. Dit zorgt ervoor dat je de hoed helemaal naar eigen smaak kunt laten maken. Naast de kleuren kun je met verschillende vormen ook veel doen. Afhankelijk van je smaak en de vorm van je gezicht zullen verschillende soorten hoeden je leuk staan. Als je een leuke vorm hoed hebt gekozen hebt en een leuke kleur dan kun je de hoed laten maken. Voor mannen en vrouwen is het echt een accessoire die je outfit afmaakt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*