Met welke klacht naar de fysio in Nootdorp?

Fysio

Woon je in Nootdorp en twijfel je of je met jouw klacht bij de fysio terecht kunt? Heel begrijpelijk. We zullen je hier uitleggen waar de fysio in Nootdorp precies voor is en wanneer het verstandig is om een afspraak te maken. Over het algemeen gaan mensen naar de fysio in Nootdorp als de pijnklachten ervaren aan het bewegingsapparaat. Dit wil zeggen aan spieren of gewrichten. Dit kan chronische pijn zijn maar ook acute pijn, bijvoorbeeld als gevolg van een ongeval of letsel. De fysiotherapeut kan je helpen bij het stellen van een diagnose, maar je ook tips en adviezen geven omtrent het genezen ervan. Soms krijg je oefeningen mee, welke je vaak eerst onder begeleiding gaat doen, maar het kan ook zijn dat de fysio het gebied af en toe losmasseert.

 

De fysio in Nootdorp voor een behandeling op maat

Ieder mens is anders, en ook iedere klacht is anders. Daarom krijg je als je een afspraak maakt bij een fysiotherapeut (waar dan ook) altijd een behandeling op maat, dus ook bij die fysio in Nootdorp. Allereerst krijg je een uitgebreide vragenlijst over je gezondheid en over zowel de locatie als de kenmerken van de klacht. De fysiotherapeut vertelt je waar je (naar alle waarschijnlijkheid) last van hebt en wat je eraan kunt doen.  Er volgt een behandelplan waarin doorgaans meerdere afspraken zijn opgenomen, en tips en adviezen voor thuis.

Wat als jouw klacht te ernstig is?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je een afspraak bij een fysio in Nootdorp maakt maar dat deze denkt dat er daadwerkelijk iets kapot of beschadigd is wat eerst onderzocht dient te worden. In dat geval zal deze jou eerst doorverwijzen naar een andere behandelaar, bijvoorbeeld een arts, om een scan te laten maken. Je moet immers wel zeker weten dat je bij de juiste behandelaar bent aanbelandt. Als er letsel is wat eerst behandeld dient te worden door een arts, dan kun je pas later bij de fysio terecht, voor eventuele revalidatie. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*