Waarvoor huur je een schoonmaakbedrijf in Rotterdam in?

schoonmaakbedrijf Rotterdam

Het spreekt voor zich dat je een schoonmaakbedrijf in Rotterdam inschakelt als je daar in de buurt woont, maar wat doet zo’n bedrijf precies? De meeste mensen denken bij het horen van die naam direct aan iemand die bij je thuis komt poetsen, maar een schoonmaakbedrijf doet doorgaans nog veel meer dan dat. Een groot schoonmaakbedrijf in Rotterdam bijvoorbeeld, kun je inschakelen om publieke ruimtes schoon te maken. Je kunt daarbij denken aan scholen, instellingen en winkelcentra. Dat is wel even wat anders dan de standaard schoonmaak bij jou thuis, niet? En doorgaans kun je er zelfs terecht voor services die slechts af en toe moeten gebeuren.

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam voor glazenwassen

Een van die zaken die belangrijk zijn, maar slechts af en toe hoeven te gebeuren is glazenwassen. Als je een eigen bedrijfspand hebt of je beschikt over een andere publieke ruimte dan kun je een schoonmaakbedrijf in Rotterdam inschakelen voor het wassen van de glazen. Dit kun je ze bijvoorbeeld elke 3, maar ook elke 6 maanden laten doen. Meestal kiezen bedrijven of instellingen voor een reiniging aan de buitenkant om de drie maanden, en een reiniging aan de binnenkant om de 6 maanden. De binnenzijde wordt immers lang niet zo snel vies als de buitenzijde. Het schoonmaakbedrijf in Rotterdam komt dan op een vooraf aangegeven tijdstip langs om de ramen te lappen, en nemen daarvoor alles wat ze nodig hebben mee. Het enige wat je zelf hoeft te regelen is dat de ramen zowel van binnen als van buiten bereikbaar zijn.

Heeft u liever schoonmaak buiten openingstijden?

Het is bij vrijwel elk schoonmaakbedrijf mogelijk om jouw pand buiten openingstijden te laten schoonmaken. Sterker nog, dit is het meest gebruikelijk. Je wilt immers niet dat de schoonmakers overdag andere werknemers in de weg lopen. Veel schoonmaakbedrijven zijn in de avond werkzaam, zodat je ’s ochtends weer in een schoon kantoor, een schone winkel of een schone school komt. Je merkt dus weinig van de schoonmaak, wel zo prettig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*